woensdag 24 december 2014

Merry Christmas from Mindelo

Bedankt voor al jullie berichtjes en support!

We liggen inmiddels voor anker buiten de haven van Mindelo op onze schoongemaakte boot. Vanbinnen is zij weer als 'vanouds', vanbuiten mist er nog een en ander… We zijn afgelopen dagen druk bezig geweest met opties om verder te gaan met onze droomreis. Het is allemaal niet makkelijk te realiseren, maar we blijven positief!

We moeten nu alleen kijken wat er haalbaar is. Dat kunnen we tijdens de feestdagen laten bezinken, die hier groots worden gevierd door de Kaapverdianen maar ook door alle zeilers om ons heen. We wensen jullie fantastische feestdagen toe!


4 opmerkingen:

 1. Hi menno en marielle, ik lees op diverse blogs wat er is gebeurd, iedereen is er onderdteboven van. Ontzettend sneu voor jullie, wat een heftig verhaal. Wij hadden een mini storm en ik zat al te huilen van angst dus ik vind jullie erg dapper hoe jullie het opgelost hebben allemaal. Gelukig zijn er nog wat nederlanders om jullie op te vangen daar. Ik hoop dat jullie je reis kunnen voortzetten. Groetjes lotte van rogue

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Lotte, dankjewel voor je berichtje! We gaan onze reis voortzetten maar op een andere manier, we zijn hier nu nog even, maar dat is leuk om naar uit te kijken. Heel veel plezier daar aan de overkant. Respect ook voor jullie! Hartelijke groet, Marielle en Menno

   Verwijderen
 2. Wat jullie hebben ervaren, maakt jullie verhaal zeer speciaal. Mogelijk dat een sponsor hier gebruik van kan maken, waardoor jullie de problemen makkelijker kunnen oplossen.
  Succes en zet door !

  "wel"varend 2015 toegewenst door

  André Kruisdijk
  s/y Allegra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je bericht Andre, jij ook heel veel vaarplezier voor 2015!

   Verwijderen